Football Manager 2009 download ?

Football Manager 2009 download ?

Nici nu am ajuns bine in ziua lansarii jocului Football Manager 2009 ca deja au aparut zeci de discutii despre download. Toata lumea e innebunita sa faca download Football Manager 2009 insa prea putini sunt preocupati sa il cumpere, desi pretul e undeva intre 100 si 200 de RON, in Romania.

Football Manager 2009 torrents

Si pentru ca p2p e in floare, vedem tot mai multe torrenturi cu Football Manager 2009. Am inteles ca unele ar functiona, in timp ce altele nu. Sunt curios cum au reusit unii sa le puna online in asa de scurt timp. Cer este ca exista destul de multe fisier torrent pentru download Football manager 2009. Unele sunt fake, in timp ce altele se pare ca functioneaza (!?).

Forumuri torrents – discutii FM 2009

Am citit cateva paginii dintr-un forum in care toata lumea vorbeste despre Football Manager, despre torrenturi fake sau reale, despre cum sa faca download mai repede, despre seed-uri, despre crackuri si asa mai departe. Eu, care nu sunt un tip obisnuit cu p2p si cu download si alte dracovenii dinastea, citeam mirat.

Cumpara Football manager 2009!

Evident ca sunt interesat de joc, dar prima optiune va fi sa-l cumpar, pentru ca mi se pare mai corect asa.

Si totusi, download Football Manager 2009 ?!

Oricum pasionatii de economisit banii si jucat Football Manager 2009, pot sa faca search pentru download FM 2009, sunt sigur ca sunt disponibile deja destul de multe linkuri/articole si fisiere de download folosind torrents. Si probabil si cu crackuri care functioneaza.

12 thoughts on “Football Manager 2009 download ?

 1. Raul

  Ok, eu vreau sa-l cumpar, acum, de unde pot? Ca eu nu gasesc nimic, nici pe google, nici prin malluri… nu e totusi mai usopr sa-l downloadez?

 2. Giuseppe

  Eu am fost ieri prin doua magazine Diverta si un Media Galaxy si nu l-am gasit. L-am mai cautat si mai pe la inceputul saptamanii, fara succes. Unii se mira de ce Football Manager, desi e foarte jucat, are vanzari mici la noi. Motivele sunt destule, dar in mod sigur si foarte slaba distributie e de vina; e enervant sa vrei sa cumperi ceva si sa nu ai/sa nu stii de unde.

 3. Mihai Jepan

  @Giuseppe si @Raul – se poate da jos si de pe Steam.

  Eu va sfatuiesc sa va inregistrati oricum pe forumul fmbuff.com si sa postati pe acolo.

  Marius pune la bataie 2 licente de FM pentru cei care posteaza frecvent acolo

 4. Giuseppe

  Stiu de varianta Steam. O sa recurg la ea in ultima instanta, daca nu reusesc sa dau de el prin magazine. Multumesc pentru raspuns oricum 🙂

 5. alex

  vreau si eu sa cumpar football manager 2009………..in ce magazine l-as putea gasi????stie cineva?

 6. Speedy

  va vand eu football manager 50 ron !!

 7. Raul

  Speedy, vinzi Football Manager cu LICENTA la 50 ron? Cate bucati ai? id : raulrares, prv!

 8. Florin

  Vand eu Footbal Manager 2009 10 euro orange negociabil id: slipknot_florin

 9. Adussu

  Vreau sa stiu care are de vanzare Footbal Manager 09 , numai ca ar fi o problema .. in prezent ma aflu in austria.. Rog seriozitate ! 🙂 .. joc + LICENTA neaparat ! : adussu_4all Id mess !! .. astept .

 10. Public User

  @Adussu – cel mai bine ar fi sa te orientezi spre un cont de steam, zic eu. Asa, ai acces de oriunde in lume La Football Manager 09

 11. Adussu

  nu stiu sa umblu cu steam, imi cere sa activez un cod online si nu ma lasa sal activez.. va rog care ma ajutati ?? am joku dar nu am product key-ul asta e problema 🙂 ce as putea face ?? 🙁

 12. Adussu

  PS : am luat si patchu-ul ala.. 9.3.0 dar degeaba.. imi spune ca acel cod nu e bun .. :-/??

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *