Finala Campionatului de Table 2007

In data de 16.12.2007 s-a disputat Finala Campionatului de Table 2007 – Liga Campionilor din Timisoara, care a desemnat cea mai buna jucatoare si cel mai bun jucator ai anului 2007. Dupa cele 4 etape desfasurate pe parcursul acestui an, finala a reunit primii zece clasati de la fiecare etapa plus cei mai tehnici jucatori care au reusit sa se califice pentru actul final al competitiei.

Majoritatea meciurilor au decis castigatorul la ultima linie jucata, astfel cei prezenti ca spectatori avand prilejul sa vada meciuri de calitate.

La feminin castigatoarea a fost Epaminonda Clarissa Tamaianu dupa un parcurs fara infrangere pe toata durata desfasurarii competitiei.

La masculin multa tensiune si pasiune in meciurile disputate pentru desemnarea primilor trei clasati.

Pe locul I si castigatorul Finalei Campionatului de Table 2007 – Liga Campionilor din Timisoara a fost Marius Juranescu, un maestru al zarului.

Pe locul al II-lea s-a clasat Adrian Ciclovan, care pe tot parcursul anului, la fiecare etapa, s-a clasat pe podium, iar in meciul ce a desemnat campionul anului 2007 a fost la un zar de a-l castiga.

Locul al III-lea i-a revenit lui Dorinel Marcu, care a fost o surpriza placuta si un jucator tehnic, bucurand audienta cu jocul prestat.

Staful tehnic a fost asigurat de Peter Bahuczki si Lavinia Anton, care si-au exprimat dorinta de a continua si in 2008 Liga Campionilor din Timisoara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *