Filme, Februarie 2020

Continuam seria, chiar daca articolele sunt la distanta destul de mare unul de celalalt. Hai sa vedem la ce anume ne putem uita la inceput de Februarie.

  1. Parasite (Gisaengchung) (2019) – castigator de Oscar. Se poate vedea pana in data de 16 Februarie si la Cinema City, in toata tara, alaturi de celelalte filme premiate.
  2. Disney Junior se poate vedea si la Cinema City, in 15 si 16 Februarie. E a doua editie a evenimentului „Disney Junior În Cinema”. Pentru cei care nu sunt parinti, probabil ca nu e o “stire” prea importanta, dar pentru restul sunt convins ca e o varianta buna de weekend
  3. Filmul romanesc Miami Bici (2020) cu Florin Piersic Jr., Matei Dima si Codin Maticiuc se va putea vedea tot la Cinema City incepand din Februarie. Lansarea pentru public e in 21 Februarie, conform IMDB, avanpremiera este insa maine, 12 Februarie. Looking forward to that.
  4. Locke & Key (2020) e o productie marca Netflix care e ceva in genul Stranger Things si poate sa atraga destul de multi fani fantasy / sci-fi. Nu am terminat de vazut tot S01, dar arata bine de la primul episod
  5. Narcos – Season 02 o sa fie disponibil in curand, tot pe Netflix. Primul sezon a fost interesant, sa vedem ce au reusit sa faca din al doilea.

Mai sunt cateva in watchlist, dar probabil urmeaza sa le mentionez intr-un alt articol. Over and out.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *