Festival Jimbolia

La Jimbolia, de 1 Mai, se desfasoara un festival de muzica electronica sub numele All Time Clubbing. Line-up cuprinde nume precum Sllash & Doppe, DJ Carlos, DJ Jasc, NTFO, DJ Elless, DJ Harra, MosterTeddy sau Bayt.

Pretul unui bilet va fi de 30 RON pana la ora 20, dupa ora 20 pretul unui bilet urcand la suma de 40 ron. Mai multe informatii le gasiti direct pe site-ul festivalului All Time Clubbing din Jimbolia : Festival Jimbolia

Pentru cazare, aveti fie optiunea Hotel Sardeni Santa Maria din Jimbolia, fie alte pensiuni si hoteluri Timisoara, pentru ca distanta dintre cele doua orase este de doar 40 de km ( usor de facut cu masina ). Se poate ajunge si cu trenul, direct pana in Jimbolia. Pentru cei care sosesc cu avionul, este necesar si drumul cu masina anterior mentionat, deoarece cel mai apropiat aeroport este in Timisoara.

Jimbolia Electronic Music Festival are ca scop crearea si dezvoltarea unei miscari culturale in zona orasului Jimbolia prin stimularea tineretului de a participa la acest gen de manifestari , pentru a socializa , pentru a intercationa si pentru a impartisi pasiunea pentru cultura muzicii electonice cu tineri dina alte zone ale tarii si de peste hotare , profitand de avantajoasa pozitionare frontaliera a orasului Jimbolia.

Si cam atat. See you there!

2 thoughts on “Festival Jimbolia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *