FC Timisoara 0 – 3 Dinamo

antena3

FC Timisoara 0 – 3 Dinamo

N-a fost sa fie pentru Timisoara.  Echipa a mancat bataie urat de tot, un 0-3 sec. Danciulescu si cu Torje s-au jucat prin apararea timisoreana. Daca stam de ne gandim mai bine, nu prea era timisoreana, ca era formata din straini, dar fie.

A fost un meci in care Uhrin si-a aranjat total nepotrivit oamenii in teren si Dinamo a jucat un fotbal de echipa matura. Se legau pasele, jucatorii se gaseau fara prea mult efort pe teren si apararea nu a permis prea multe fulgere ale atacului timisorean.

Titularii.. ?

Nu inteleg totusi ce cautau pe tusa atat Goga cat si Parks. Si nu mai inteleg de ce Bostina si cu Ropotan s-au eliminat practic din joc. Conteaza asa de mult sa joace doar in campionat ? Ce fel de strategie e asta ? Sa vrei sa primesti rosu intr-un meci, ca sa poti sa stai in Cupa Romaniei si sa prinzi apoi tot meci in campionat ? Era asa de importanta etapa viitoare ?

Doua cartonase rosii

Chestia asta mi s-a parut lipsita de profesionalism. In fine, conteaza mai putin acum. Meciul a ramas in memoria fanilor timisoreni, ca inca un esec de a forma o echipa puternica, o echipa capabila sa se lupte la nivel european. Si e pacat, pentru ca 30000 de  timisoreni au cantat pentru echipa (?!) si pentru oras timp de 90 si ceva de minute. Asta arata ca Timisoara isi doreste mai mult, pentru ca are de oferit mai mult.

In continuare, golurile meciului…de fapt, mai mult autogolurile meciului. Preluate de pe antena3.ro – tot de acolo si imaginea.

si urmeaza Danciulescu

si apoi inca un autogol

Asta e echipa Timisoarei…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *