Family guy – Brian and Stewie

Da, arunca cu pietre in mine si injura-ma, dar asta este : ma uit la Family Guy. Si inca o fac destul de des.

Unii vor spune ca nu e la fel de amuzant ca si South Park si de altfel vor mai spune ca glumele din Family Guy sunt greu de inteles, dar mie-mi plac astea mai ciudate. S-a tot discutat pana acum problema si la americani, cum ca de fapt nu ala e stilul lor de viata ( filmul din desene e de fapt o parodie ), dar sunt foarte multe adevaruri in ceea ce se prezinta.

O sa prezint pe rand in urmatoarele zile cateva scene pe care le-am gasit pe Youtube, din Family Guy.

Incepem cu o bucata mai violenta, in care Stewie – mezinul geniu al familiei Griffin ( care inca de la varsta de un an incearca sa isi atinga scopul, acela de a domina lumea ) il cafteste bine de tot pe Brian ( cainele familiei ) din cauza unei datorii.

Exista d’astea si pe la noi, nu e doar la americani ( ma refer la datorii, camatari ), doar ca in film totul e mult mai amuzant.

P.S: nu vreau sa prind comentarii idioate in legatura cu posturile mele. E blogul meu si postez ce vreau EU. Si desenele astea sunt amuzante pentru ca asa zic eu pe blogul MEU.

One thought on “Family guy – Brian and Stewie

  1. Mihai Jepan

    Nu e urma de iritare, e doar un mesaj pentru cei care tot comenteaza in legatura cu ce se scrie pe bloguri.

    Fiecare face ce vrea cu blogul lui, de spatiul meu de eliberare si nu am de gand sa aud critici de la unii care fac spam, copiaza sau poate pun mai multe filmutele online, decat as face-o eu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *