Expo Fashion 2008 Timisoara

Expo Fashion 2008 Timisoara

Eh abia ce m-am intors de la Expo Fashion 2008 Timisoara. Evenimentul a inceput in data de 15 Octombrie ( adica ieri ) si se va termina in data de 19 Octombrie ( adica Duminica ).

Din moment ce in weekend trebuie sa plec din nou ( bata-le sa le bata de acte ) am decis ca astazi sa trec pe la Expo Fashion 2008. Mare lucru nu prea pot sa spun despre acest “eveniment”. Nu e nimic foarte spectaculos, mai ales daca tinem cont de faptul ca locul de desfasurare e o parcare din Circumvalatiunii ( da, ce bine ca nu am avut de mers mult, ca e aproape de unde locuiesc ), in niste corturi mai mari.

In fine, trecem peste treaba asta cu “hostingul” evenimentului. Peste tot e scris pret de producator la haine. Nu mi se pare ca e chiar asa, preturile erau destul de maricele. Singurele la care pretul mi s-a parut OK au fost hainele de piele. Unde 400 – 500 RON nu e mult, daca e sa compari cu preturile din magazinele timisorene.

Au fost niste tipi ( nu le mai retin numele trupei ) ce “mareau audienta” Expo-ului pe acolo. Probabil ca ii cunoasteti si voi, imposibil sa nu fi fost si prin alte orase. Este mai jos o poza cu ei. Canta ceva muzica de indieni sud-americani, daca nu ma insel. In fine, nu vreau sa continuu pentru ca risc sa scriu prostii, chiar nu stiu ce anume cantau. Dar suna destul de misto.

Poze Expo Fashtion 2008 Timisoara

Nu am stat foarte mult la Expo, iar in timpul asta scurt am facut doar vreo 10 poze, asa de mostra a evenimentului.

Afis Expo Fashtion 2008 Timisoara

Si afisul evenimentului, de la timisoreni.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *