Eveniment caritabil: Opera Fashion Fair, Timisoara

Vineri, 28 Iulie, incepand cu ora 14:00 – la Timisoara – se desfasoara evenimentul caritabil Opera Fashion Fair. Beneficiarii evenimentului vor fi viitorii pacienți ai Sectiei de Boli Infectioase din cadrul Spitalului Clinic de Boli Infectioase si Pneumoftiziologie ”Victor Babes” din Timisoara, dar si cadrele medicale angajate în aceasta institutie. Intrarea la eveniment se face pe baza unei donatii minime recomandate de 25 de lei pana la ora 19:00 si de 30 de lei dupa ora 19:00.

Pe langa buna dispozitie asigurata de muzica (DJ si concerte) si de un fashion show, participantii la evenimentul Opera Fashion Fair pot castiga multiple premii in cadrul unei tombole. Toti cei care vor achita biletul-donatie sunt automat inscrisi in tombola.

Comunicatul mai spune si ca:

În cadrul edițiilor trecute OFF (2015 și 2016) și ediției Timotion la care Clubul Rotaract Timișoara Opera a participat, am reușit să strângem suficiente fonduri pentru a reabilita 3 saloane și grupurile sanitare aferente + holul principal, rămânând 2 saloane si un hol secundar pe care dorim să le renovăm prin donațiile de la ediția Timotion de anul acesta și ediția III de OFF, pentru a finaliza întreg compartimentul.

Detalii suplimetare puteti sa obtineti direct de pe pagina dedicata evenimentului sau de pe pagina de facebook Opera Fashion Fair.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *