E seara si ne relaxam [free hugs & games]

Mai ales pentru ca e sambata seara! Am reusit sa fug o tura prin oras cu fratele. Initial a trebuit sa plecam din cauza ca aveam programat ceva, dar s-a schimbat planul.

In drum inapoi spre casa, am primit o imbratisare gratis. Da, un grup de ingeri umbla prin oras cu free hugs. Timisoreni, atentie!

Cica saptamana viitoare e “saptamana ingerilor” si trebuia sa fie promovata cumva. Asta am aflat de la un grup de 3 fete care erau ingerasi asta seara. Si aveau tablita cu “free hugs” dar am spus sa nu intreb nimic de asta, poate ca nu se simt chiar in largul lor in ipostaza asta. Eh si nu mai merg decat vreo 10 metri, ca apare restul grupului. Si alaturi de un “free hugs” spus foarte simpatic, primesc si o imbratisare. Gratis.

Fratemio se pare ca stia deja de treaba asta. Eu nu. Imi pare rau ca nu am apucat sa fac niste poze, Nokia are camera de 2MP, dar noaptea nu ies prea stralucite pozele.

Acum stau in fata PC-ului. Trebuia sa-mi instalez un script pentru galerie de imagini ( sper ca de data asta sa-mi iasa chestia si sa pot sa adaug poze posturilor mele ), dar nu mai am chef de asta. Marius mi-a expediat prin messenger 390 MB. Adica un zip. Cu un joc.

Urmeaza probabil o seara de Empire Earth in retea. Nu m-am mai jucat nimic de foarte multa vreme, dar parca niste empire cu Marius suna misto. Asa ca,  eu o sa am o seara linistita. Relaxata. Cu joaca.

Va urez si voua o seara superba!

One thought on “E seara si ne relaxam [free hugs & games]

  1. glob

    mhm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *