Dupa cupa bloggerilor 2013: locul 3 & cea mai frumoasa galerie

Cupa bloggerilor 2013-5

A fost si cupa bloggerilor la fotbal 2013. Ora Sportiva Timisoara a terminat pe locul 3 (alaturi de cei de la #construim) al doilea an consecutiv. Cei de la Cluj au reusit, iar, sa ne opreasca in semifinale, desi consider ca am avut un joc bun ca echipa si am terminat grupa pe locul 1, fara gol primit. Competitia a fost castigata de cei de la Team Sarto, cu Mediatic Cluj pe locul 2. Vlastimir Vukadinovic a primit premiul pentru cel mai bun portar, Toma Nicolau a fost golgeterul competitiei, iar Emil Moldovan a fost premiat cel mai bun jucator al cupei bloggerilor la fotbal.

Ora Sportiva Timisoara a avut cea mai frumoasa (si numeroasa, desi sunt vreo ~560 km intre Bucuresti si Timisoara) galerie: au fost steaguri, torte, fumigene si petarde. Exact cum trebuie. Daca ma gandesc bine, probabil ca galeria noastra a fost chiar mai numeroasa decat a celor de la ACS Poli in meciul contra Stelei, desfasurat tot Sambata seara. Am avut grija sa ne facem simtita prezenta si printr-un tur in nordul Capitalei, cu masini si steaguri scoase pe geam.

————————————————————————————————–

cupa-Bloggerilor-1236956_553798208008037_1939529303_n

————————————————————————————————–

Pe langa fotbal, Marius a avut grija sa castige si ceva premiu la standul Orange, unde si-a testat cunostintele fotbalistice jucandu-se cu noua versiune a aplicatiei Fotbal Info.

————————————————————————————————–

Cupa-bloggerilor-2013-29-1024x682

————————————————————————————————–

Un rezumat scurt al zilei de sambata: OST 5 – 0 FC BR, OST 5 – 0 FC Hal’ba, OST 2 – 0 #construim. In semifinale OST 2 – 5 Mediatic Cluj. Colegii de echipa:  Marius, Calin, Ciprian, Eugen, Lupanu si Vlastimir. Cu totii au avut grija sa oferim un spectacol fotbalistic sustinatorilor de pe margine. Au fost faze frumoase, goluri frumoase si, cel mai important, discutii interesante la bere. Le multumesc baietilor pe aceasta cale! Ma simt onorat ca am fost parte din aceasta echipa.

Sponsorii echipei OST: Agentia de Print & Teatrul National Timisoara – ma inclin si multumesc!

Inca un set de multumiri organizatorilor cupei bloggerilor la fotbal, 2013. A fost un eveniment frumos, jucatorii au fost hidratati din plin (pe alocuri cred ca au fost prea hidratati), iar terenurile FRR ne-au oferit oportunitatea celor din iarba sa aratam ce putem cu mingea.

————————————————————————————————–

 Cupa bloggerilor 2013-44

————————————————————————————————–

Si partea sponsorilor cupei, ca asa e frumos:

Premiile pentru echipa castigatoare, pentru cel mai bun portar, cel mai bun jucator si pentru golgeter au fost oferite de Canyon Romania.

Cupa Bloggerilor la Fotbal este un eveniment marca SportMeet.ro. Sponsor: Orange Romania. Parteneri: CanyonAqua CarpaticaHeinekenEditura Litera si Federatia Romana de Rugby.

Sa ne vedem cu bine, la anu’, tot in iarba!

2 thoughts on “Dupa cupa bloggerilor 2013: locul 3 & cea mai frumoasa galerie

  1. Lupanu

    Sa nu uitam si faptul ca Ora Sportiva Timisoara a fost echipa care a deschis festivalul golurilor la acest eveniment. Hai OST, la anul sigur castigam locul 1 !

    Multumesc si eu pentru invitatie

  2. Calin

    Da, suporteri am avut, oameni faini au fost, fotbal am jucat zic eu onorabil, mai multa atentie la anu’ si sigur putem obtine si mai mult!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *