Diverse #2

  • Mai multi dintre apropiati mi-au spus ca “iti construiesti o singura casa, iar pe a doua o cumperi gata facuta”; si dupa experienta de pana acum, tind sa cred ca au dreptate: este dificil managementul unui astfel de proiect, mai ales daca nu ai oameni cu care sa poti comunica corespunzator
  • Cu ocazia aceasta, insa, am demarat si un mic proiect DIY: constructia unei magazii;
  • Si mi-am completat bagajul de cunostinte in constructii, obtinerea avizelor si autorizatiilor, procedura de intabulare si obtinerea unui certificat energetic; urmeaza sa “invat” si despre finisajele interioare si instalatiile sanitare si probabil ca voi schimba jobul si ma apuc de construit case (no, I will not)
  • Am invatat deosebit de multe despre segmentul fashion in ultimele cateva luni; au fost: masini, piese auto, software, home & deco, turism, imobiliare, optica, educatie si segmentul medical; so, what’s next?
  • In ultimele luni am invatat cat de utila e o masina mica in oras; un Smart 42, pe langa consumul nesimtit de mic, imi deschide si posibilitatea de a parca in locuri pe care, cu un Seria 3, Seria 5 sau Mondeo nu aveam cum sa le iau in calcul; si-n plus, 90% din timp sunt singur in masina, de ce as avea nevoie sa mut o tona jumate din loc zilnic?

One thought on “Diverse #2

  1. Laura

    Ai ceva vointa, cam multe lucruri ai experimentat in ultima perioada, dar sunt lucruri utile si cu siguranta te vor ajuta. Chiar daca nu le vei folosi pentru tine, cei din jurul tau iti vor cere ajutorul, mai mult ca sigur. Da, si eu am remarcat Smart-ul si e posibil sa fie viitoarea mea masina. Prea ieftin nu e, chiar si la mana a 2-a, dar banii ti-i recuperezi din consum in scurt timp, nu cred ca o sa fie problema, e chiar o masina ingenioasa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *