Despre ultima vreme

dezvoltareMai putin scris pe blog – mai mult development. Banatul Info are un design putin modificat, un logo ceva mai “lucios” si mult mai multa informatie, reorganizata. A aparut si un nou software pentru galeria de poze si, evident, si mai multe poze. Mai sunt si vreo cateva sectiuni noi, dar va prindeti voi daca accesati portalul.  Apoi a urmat dezvoltarea site-ului Cazare in Timisoara – Casa Dia. Pe scurt, site-ul de prezentare al unei pensiuni mari din Timisoara, cu galerie de poze, harta pentru locatie, cateva informatii despre conditiile de cazare – you know, the usual.

Au urmat sectiunile in forum pentru Banatul si Valea Jiului. Asa ca au aparut sectiunile : un forum timisorean si un forum pentru vale. Stiu ca oamenii nu se inghesuie sa posteze pe un forum cu care nu-s obisnuiti, dar sper ca in timp…

O sa incerc sa imi tin promisiunile si sa mai ajut in stanga si in dreapta cu dezvoltarea sau upgrade-uri de soft, asta pana la sfarsitul lunii. Pentru ca apare Football Manager 2010 si voi mai lucra doar pe bani + ma voi juca de farmec, o perioada. Revin insa la normal repede.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *