Despre Thor: Ragnarok (2017)

Anul acesta, cam tot ce inseamna sci-fi – action – comedy a fost foarte bun. Totusi, Marvel a reusit sa scoata ceva special cu Thor: Ragnarok. Pot sa spun, fara rezerve, ca a fost cel mai bun film din zona Avengers. E amuzant, scenele de actiune nu se intind mai mult decat trebuie, dialog excelent, personaje principale foarte bine conturate, personaje secundare care completeaza cu brio filmul, trece prin “istoricul” Asgardian suficient de repede incat sa nu plictiseasca, dar astfel incat sa intelegi contextul, chiar si daca nu ai vazut nimic din Avengers pana acum.

La IMAX te poti bucura si de efecte speciale (de care filmul nu duce lipsa), dar si de coloana sonora (de exemplu: Magic Sword – In The Face Of Evil) – asadar, acolo va recomand sa vedeti filmul. Revenind la poveste, e interesanta scena in care isi face aparitia Doctor Strange, jocul dintre Thor si Loki si felul in care Hulk reuseste sa scoata cateva replici amuzante. Personajul Korg (interpretat chiar de Taika Waititi) are multiple scene simpatice, iar Miek migreaza din cartile de benzi desenetate catre film – cred – pentru prima oara.

Nici Stan Lee nu lipseste din Thor: Ragnarok, acesta interpretandu-l pe frizerul care schimba hair-style-ul lui Thor. Una peste alta, nota de pe IMDB (8,4) e meritata, eu as vota chiar un 9 curat. Un film peste asteptarile mele, cel putin.

2 thoughts on “Despre Thor: Ragnarok (2017)

  1. Andra

    Si mie mi-a placut foarte mult. Umorul este spot on 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *