Despre taxa auto si altele

Cine a stat cu ochii la TV probabil ca stie despre noua taxa auto. Unii sunt multumiti ca vom avea mai putine masini vechi in tara, altii sunt mai putin multumiti pentru ca nu isi vor permite masini noi. Eh, fiecare dupa posibilitati, pana la urma. Am citit si articolul de pe realitatea si cel mai mult mi-a atras atentia un comentariu, pe care il redau mai jos. Nu stiu cine l-a scris, dar probabil ca nu are o parere prea buna despre taxa auto. Insa felul in care e formulat mi se pare de observat.

Masinile romanilor inscrise in Bulgaria sau Ungaria. Firmele romanilor inregistrate in Bulgaria sau Ungaria. Romani care lucreaza in Ungaria, Austria, Italia sau aiurea. Petrol extras din Romania de firme straine. Distributia de utilitati data firmelor straine. Piata de telecomunicatii din Romania exploatata de firme straine. Combinatele siderurgice vandute unor firme straine (nici macar europene). Mai foloseste cuiva Romania?

Tu ce parere ai despre taxa auto ?

—————————————————-

(P) daca nu vrei sa iti bati capul cu taxa auto si folosesti doar uneori masina, te poti bucura de un serviciu profesionist de rent a car Bucuresti prin PrimusTrans.

One thought on “Despre taxa auto si altele

  1. Strenger

    Este un joc de a pisica si soarecele, se aduce o lege si toata lumea cauta o modalitate ca sa-l ocoleasca. Cand prea multi reusesc se face o alta lege pentru a rectifica prima lege si a elimina portitele. Unii spun ca avem legi proaste, altii ca oamenii sunt de vina ca nu respecta legile tarii ci il ocolesc. Pana la urma toti au dreptate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *