Despre StylishCircle.ro si evenimentul de lansare

Lansarea StylishCircle.ro a fost anuntata cu mare fast, iar evenimentul s-a ridicat la nivelul asteptarilor tuturor, din feedbackul primit pana acum. Ce a insemnat lansarea, pe scurt: foarte multi bloggeri din Timisoara si din tara, locatie faina, activitati distractive si mult, mult networking. Avalansa de fotografii din weekend si de la inceputul saptamanii spun povestea evenimentului mult mai bine decat as putea sa astern eu cuvintele in pagina,  dar nu pot sa nu mentionez cu drag si mandrie dorinta de implicare si entuziasmul colegilor care au facut posibile cele doua zile de activitati. Asadar, multumesc Adriana, Ioana, Marius, Emilia, Gabriela si Raluca.

Ziua a inceput cu prezentarea StylishCircle.ro (pregatita de catre Ioana), unde s-au expus cate ceva despre istoricul platformei si avantajele pe care le pot obtine utilizatorii care aleg sa devina membrii (si nu, nu costa nimic sa te inscrii, dar poti in schimb sa obtii vouchere de cumparaturi destul de usor, generand continut). Evenimentul a continuat cu prezentarea celor de la Tudor Tailor, dupa care bloggerii s-au putut bucura de spectacolul vizual si culinar pregatit de catre cei de la Senneville.

Dupa deliciul de la pranz si intake-ul rapid de dulce, cea mai potrivita activitate nu putea fi decat una sportiva, iar aici ne-au sarit in ajutor oamenii de la SmartFit Studio 2 care au pus la dispozitie intregul centru sportiv. Bloggerii au avut de ales intre piscina si un program de antrenament. Ziua a continuat cu o competitie de karting al carei castigator s-a bucurat de primul manual de gemologie din Romania si de o piesa de argint din partea Bijuteriei Noblesse. Seara a culminat cu un party special, mult networking si cateva surprize oferite de catre parteneri bloggerilor. Ca si un facut, si Denisa a implinit 18 ani, astfel ca am avut dublu motiv de sarbatoare (speram ca te-ai bucurat de tort!).

 

Ziua doi a insemnat o degustare de cafea Arabica cu boabe proaspete, din mai multe locatii din lume, urmata de o sesiune foarte activa de plimbat si fotografiat strazile orasului.

Inca o serie de multumiri celor care au ajutat ca acest eveniment sa se intample fix asa cum s-a intamplat:  Senneville, Smartfit Studio , Promotor Timisoara, Beauty Box, Cupio, Optica Eugen, NoblesseCiocolaterie LeonidasTudor Personal Tailor. Suplimentar, aprecieri si multumiri si Anitei Bejenaru & Ancai Lupu de la Peonies & Hydrangeas.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *