Despre Social Media Summit

conferintaCam mare pauza intre postarea de la eveniment si aceasta, in care ar trebui sa fac o scurta revedere a evenimentului, dar e frumos ca atunci cand participi la o manifestare de genul asta ( mai ales gratuit) sa scrii despre ea. Deja s-au scris multe opinii pe baza Social Media Summit si nu cred ca va intereseaza sa cititi ( inca o data ) despre cine a fost si ce a spus. Asa ca eu o sa scriu despre impresia pe care mi-a lasat-o SMSummit, ca event in Timisoara :

  • Speakeri OK, oameni care au avut ceva de spus in domeniu
  • La pauza s-au putut purta discutii din care am aflat mai multe ( personal, despre reclamele de la Banca Transilvania si BCR )
  • Unele prezentari au fost cam prea lungi; nu am nimic impotriva multor informatii, mai ales daca sunt relevante, dar o prezentare prea lunga ajunge sa plictiseasca…
  • Prezentarea de la Ursus a venit cu argumente bune in sustinerea campaniei ( mie unuia mi-au placut reclamele la Redd’s de asta vara )
  • Prezentarea lui Chinezu a fost, clar, cea mai amuzanta si interactiva
  • Eu le-as fi lasat pe doamnele de la Avon mai la sfarsit
  • Dupa unele parti ale SMSummit, speakerii se grabeau sa plece, probabil ca nu au apucat sa raspunda chiar tuturor intrebarilor din pauza

Altfel, a iesit bine, sonorizare ok, interesanta ideea cu twitting live din sala. Si mai important e ca au participat multi iar evenimentul a fost gratuit. Probabil ca la urmatorul SMSummit ( presupunem ca vor mai exista si alte editii ) vom avea o taxa de participare, insa experienta primului eveniment si suportul mai multor sponsori vor aduce imbunatatiri.

One thought on “Despre Social Media Summit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *