Despre RCA, cauciucuri de iarna si alte prostioare

rca ieftin, anvelopeNu ma sperie “amenzile” pe care ar urma sa le aplice politistii celor care circula fara cauciucuri de iarna. Nu. Eu iarna imi schimb anvelopele, pentru ca am patit-o, o data, nepregatit de zapada fiind, si nu am de gand sa mi se repete. In fiecare noiembrie imi cumpar cauciucuri de iarna, ma asigur ca am solutie de dezghetat parbrizul ( e foarte utila, mai ales dimineata, ca sa poti pleca repede ), solutie pentru sters parbrizul ( d-aia la -20 grade ) si schimbul de ulei facut. Cateva simple de tot, ca pornesc masina in fiecare zi si trebuie.

Astazi am rezolvat-o rapid de tot cu uleiul si am avut o tentativa si cu anvelopele, insa am vrut sa montez unele SH care, insa, trebuiau vulcanizate. Asadar le-am dus inapoi la cunostinta de la care le-am cumparat, pentru ca nu le puteam folosi. In continuare o sa fiu in cautare de anvelope si (eventual) jenti de tabla, pentru iarna. Si daca tot sunt la capitolul “trebuie”, urmeaza si prelungirea RCA, ca sa fim in legalitate si-n siguranta. Rovigneta ( adica una dintre taxele noastre de drum ) e platita pe un an, ITP pana aproape in 2012, lanturi de iarna sunt ( asa, de munte ) , impozitul e platit.

Ce sa mai vorbim, sunt un roman model. Si nici macar nu am injurat in postul asta pentru toate minunatiile pe care trebuie sa dau banii. Pentru ca toate isi au rostul.

3 thoughts on “Despre RCA, cauciucuri de iarna si alte prostioare

  1. robi

    frate mai posteaza probleme in pascal esty de mare ajutor:X
    ms mult

  2. Public User

    @robi – au fost doar cateva probleme acum o vreme. Daca mai reusesc sa mai gasesc, o sa mai postez. Poate sunt si altii dispusi sa share-uiasca problemele lor rezolvate…

    Eu am rupt-o de ceva vreme de liceu.

  3. Ion Andrei

    Toate bune si frumoase fratioare, sunt de aceeasi parere cu tine, ce ma sperie pe mine e ca autoritatile nu asfalteaza, nu deszapezesc, si nici ei nu se sperie nici de dracu’.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *