Despre padel. Si Padel Center Timisoara

Recunosc – nu auzisem de sportul acesta pana cand nu mi-a fost povestit Diana mai multe. Dar am inceput saptamana in forta, sunt un mare fan al sporturilor, am mai incercat tenisul de camp in trecut si joc cu fiecare ocazie tenis de masa, asadar trebuia sa experimentez si padelul. Mai ales ca exista si o locatie super faina, in Timisoara (bine, fie, Dumbravita, dar pentru localnici e cam tot acelasi lucru), anume Padel Center.

Si pentru ca la sporturi ai nevoie de parteneri si adversari, am fost la #padel cu Marius, Ioana, Andra si Emilia. Adriana a fost absenta motivat, dar sunt sigur ca ar fi fost un adversar pe masura. Pe cele 2 terenuri de padel disponibile am fost invatati regulile jocului, am “lovit” cateva mingi de antrenament si apoi am intrat direct intr-o mini competitie (pe sistem Cupa) cu alti bloggeri invitati la #padelcenter.

Jocul este foarte amuzant si captivant, un mix intre tenis si squash, dar care se poate juca si in tempo mai redus. Cel mai distractiv e 2 contra 2, e mai lejer decat la tenis, iar la sfarsitul jocului ai febra musculara de la ras, mai mult decat de la alergat. Locatia Padel Center este str. Praga nr. 6, Dumbravita, Timis, baza sportiva fiind foarte mare, cu terenuri de tenis, de fotbal si o terasa. Locuri de parcare sunt suficiente.

Mai jos sunt si cateva imagini de la eveniment, dar cel mai bine e sa mergeti si sa testati pe pielea voastra padelul. La organizarea evenimentului au ajutat si Maxair si Balloony, care au si premiat un blogger cu un zbor gratuit, cu avionul, deasupra Timisoarei.

One thought on “Despre padel. Si Padel Center Timisoara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *