Despre meciul de ieri

Aha, vorbesc despre meciul Romania – Insulele Feroe. Il putem compara cu un meci de divizia C sau chiar mai rau.

Jucatorii de la nationala au jucat ca niste cizme in fata unor amatori. Pai cum poti tu, mai Niculae, jucator profesionist de atata amar de vreme, sa nu fi in stare sa inscrii un amarat de gol unei de echipe de bucatari, politisti, contabili sau mai stiu eu ce.  Asta mi se pare destul de penal.

Am urmarit o parte din meci, dupa care am lasat-o balta. Incepuse Romania – Insulele Feroe sa semene a Minerul Uricani – CS Vulcan. De fapt, sunt aproape sigur ca am vazut mai mult spectacol si mai multe goluri si faze mai interesante la un Uricani – Vulcan.

Oare nu se sesizeaza nimeni in legatura cu meciurile astea de cacat ? Actualul antrenor al nationalei TREBUIE schimbat, trebuie adus cineva care stie sa pregateasca un meci, care are habar de o tactica de joc. Deja nu mai merge asa cu jucatori introdus la noroc pe teren.

Oare nu se gandeste nimeni la un Lucescu ? sau poate la un antrenor strain ? Pana acum straini au facut destul de multe lucruri bune in Romania, atat ca managementul echipei, dar si ca joc de fotbal ( avem jucatori straini destul de buni in RO si cred ca ei sunt cauza ridicarii “stafetei” in lupta pentru titlu ).

Nu avem ce sa facem, asteptam. Asteptam sa se sesizeze careva dintre incompetentii de la Federatie. Pana atunci insa, o sa avem parte tot de meciuri in care invingem cu 1-0 echipe formate din amatori. Oare ce va fi cu Franta ?

2 thoughts on “Despre meciul de ieri

  1. kosmin

    La modul in care joaca echipa noastra, nu cred ca meritam sa ne calificam.

  2. Mihai Jepan

    Apai cine a zis ceva de calificare ? … dar totusi macar sa castige si ei ce au de castigat, infrangere cu 3-0 acasa mi se pare rusinos, iar mai apoi un amarat de 1-0 cu o echipa de amatori…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *