Despre ce nu v-am mai spus in ultima vreme

Concursul organizat la mine pe blog acum o perioada a avut ca sponsor service-ul si magazinul de piese auto Promotor din Timisoara. Si de atunci am facut cam putine update-uri despre ei. Evident ca fiind implicati in tot ceea ce inseamna internet au proiectele noi, asa ca las si eu cateva informatii, pentru ca asa e frumos. In primul rand, v-am trimis intr-un blog post anterior un link spre un site de piese auto – unul nou, care apartine insa tot de Promotor ( cei care s-au jucat putin pe site probabil ca au realizat asta destul de repede ), un site care se doreste sa dezvolte putin aria de acoperire informationala : mai multe articole, mai multi useri ajutati, posibil mai multi clienti ( mai ales dintre cei care apeleaza la consultantul online / telefonic ).

Apoi Promotor e printre putinele site-uri care permite comanda de piese auto direct de pe site. Introduci in pagina “comanda piese auto” informatiile masini tale, primesti raspuns cu setul de piese care se potrivesc automobilului tau si de acolo iti alegi una, in functie de raportul pret/calitate. Poti sa ceri si mai multe informatii, daca nu esti sigur pe alegerea ta, pentru ca cei de la Promotor te vor ajuta ( si asta e testata de mine si pot sa garantez pentru ea)

Urmeaza o baza de date foarte mare de piese, comanda direct online, plata cu cardul ( si posibil si paypal, inca nu sigur ) -> pentru ca timpul trece si oamenii vor viteza.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *