Dermatologie in Timisoara (P)

dermatologie

Dermatologia este ramura medicinei care se ocupa de explicarea, diagnosticarea si tratarea bolilor de piele necontagioase și contagioase, conform Wikipedia.

In Timisoara, unul dintre cele mai mari si importante centre medicale este Olariu Clinics, iar cabinetul de dermatologie (click pe sectiunea dermatologie Timisoara) ofera servicii de diagnostic şi tratamentul boli dermatologice şi venerice; electrocauterizare, incizie si tratament furuncule,  dermatoscopie (citirea aluniţelor), tratament botox, tratament plagi, tratament molluscum contagiosum, papiloame, pansamente,  ulcere varicoase; tratament acnee, tratment alopecie(caderea parului).

Medicul specialist din cadrul centrului medical Olariu Clinics va putea sa raspunda intrebarilor legate de domeniul dermatologic, dupa o prima consultatie (care poate dura undeva intre 30 de minute si o ora). Pielea este cel mai mare organ al corpului nostru si nu e rost de joaca atunci cand vine vorba de orice fel de afectiune. Iar de un consult dermatologic are nevoie orice persoana, indiferent de varsta sau sex.

Spre exemplu, hormonii, in perioada adolescentei, pot lasa semne nedorite pe piele. Acest aspect poate fi prevenit printr-un control de specialitate la o clinica dermatologica. Totusi, inaintea in varsta nu scapa pe nimeni de posibile afectiuni ale pielii, stresul, poluarea sau razele soarelui putand sa afecteze si ele pielea.

Pentru programarea unui consult la Olariu Clinics din Timisoara se poate folosi unul dintre urmatoarele numere de telefon: 0744.263.669 ori 0742.286.458. Programarea se poate face si la sediul clinicii: Strada Constructorilor 16, Complex Rivendelle, Timișoara 300571, Romania. Daca locuiti in Arad, pentru a ajunge la clinica, e uneori mai simplu chiar decat traversarea orasului.

One thought on “Dermatologie in Timisoara (P)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *