De ce un program de pontaj online și nu un document excel?

Nu mai reprezintă o noutate faptul că 2020 ne-a învățat pe cei mai mulți dintre noi cât de importante sunt unele aspecte ale vieții, printre care timpul și adaptabilitatea. Majoritatea companiilor din România și nu numai și-au schimbat mediul de desfășurare al programului de lucru, încercând totodată să gestioneze activitățile de acasă într-un mod benefic.

De multe ori, acest lucru este posibil pentru unele companii, însă cu ajutorul aplicației de pontaj a timpului și gestionare a activităților acest aspect devine unul sigur.

De ce un program de pontaj online și nu un document excel?
De ce un program de pontaj online și nu un document excel?

Programul de pontaj online Tassis este soluția completă pentru gestionarea corectă a activităților, din toate punctele de vedere:

  • program pontaj online pentru gestionarea activităților funcțional atât pe Android, cât și pe iOS care pot fi accesat pentru realizarea pontajului online și de pe desktop
  • program pontaj online cu ajutorul căruia poți descărca rapoarte privind activitatea angajaților, folosindu-se diverse filtre pentru a vedea orice informație este pusă la dispoziție de software-ul de pontaj online.
  • program pontaj online pentru a calcula pontajul fiecărui angajat conform legii. Toate datele necesare și relevante se găsesc în software-ul de pontaj online
  • program pontaj online care generează documente și rapoarte personalizate și pot fi imprimate oricând de către liderii de echipă și administratorul cu acces în sistemul de software de pontaj.

Tassis generează metrici și rapoarte despre angajați, ce oferă informații utile despre distribuția muncii în echipă, permite administrarea concediilor și zilelor libere ale fiecărui angajat, oferă sprijin în programarea activităților și a turelor în funcție de programul fiecărui angajat. Mai mult, ține evidența orelor suplimentare pentru a asigura transparența și o facturare ușoară.

Cu Tassis te bucuri de accesarea documentelor importante prin păstrarea lor în dosare virtuale (individuale pentru fiecare angajat sau un dosar comun cu fișierele companiei), utilă în gestionarea și planificarea delegațiilor și păstrează informații despre angajați la îndemână, acestea fiind importate ușor din REVISAL.

Aplicația de pontaj online permite vizualizarea locației de la care se pontează angajații, dar și traseul parcurs de aceștia, dacă este nevoie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *