De ce e fain cu gradina ?

outdoorPentru ca ai mai multa libertate in spatiul in care ar trebui sa te relaxezi. Nu mai e nevoie sa te blochezi intr-un calculator sau intr-un televizor ori in bucatarie, atunci cand iti incarci bateriile pentru a doua zi de lucru. Statul la casa inseamna ceva mai mult aer curat, dar chiar si gradina intr-o curte interioara la bloc e un plus. In fond, daca iti permit vecinii, te poti intinde pe iarba proaspata, doar ca sa stai.

Comparabil, locuitul la casa e mult mai misto, chiar daca e ceva distanta de locul de munca sau de scoala, dupa caz. Iarba verde, pomi roditori si putina mobila de exterior, pentru ca e perfecta pentru o zi insorita. E frumos sa iti poti pregati un gratar la tine in gradina. Sau sa stai la plaja, intins pe un sezlong, fara sa te deranjeze vreun grup de maimute care brusc se cred oameni.

As mai vedea intr-o gradina niste scaune si mese de exterior. Sunt perfecte sa iei micul dejun impreuna cu iubita, la aer de dimineata.  Sau seara, o gustare, analizand cerul. Poate ar merge chiar si o partida de sah sau table, daca mesele de exterior sunt puse sub umbra unui nuc.  Daca sunteti mai “clasici” atunci merg mai bine niste bancute si mese facute din lemn. Pentru ceva cu stil, e mai usor si mai practic sa cumparati de la un magazin specializat in produse outdoor.

One thought on “De ce e fain cu gradina ?

  1. Public User

    Da, gradinile sunt minunate. Chiar sunt relaxante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *