DAbo Doner deschide restaurantul numarul 50, la Timisoara

Din cauza ca sunt mereu in viteza, se intampla sa mananc fast(-food). Sunt momente cand imi place sa ma bucur de mancare impreuna cu un vin bun ori o bere IPA, dar sunt si momente cand vreau ceva rapid, cat se poate de sanatos, pentru ca apoi sa revin la treaba. Asadar, imi place (si mi-a placut) conceptul Dabo Doner.

Am mai mancat la DAbo Doner si la Sibiu, dar si la Costinesti, asa ca stiam la ce sa ma astept, dar cred ca lansarea locatiei din Complexul Studentesc prinde bine zonei.

DAbo Doner, intrarea Complexul Studentesc, Timisoara
DAbo Doner, intrarea Complexul Studentesc, Timisoara

La deschiderea noului restaurant, DAbo i-a avut alături pe baschetbaliștii de la SCM Timișoara, cei de la CSU Sibiu, cu care are un parteneriat mai vechi, dar și rugbyștii de la Timișoara Saracens. Fiindcă rețeta DAbo se bazează pe ingrediente naturale, carne 100%, fără aditivi și conservanți, produsul poate fi consumat fără probleme și de către sportivi.

Lansare Dabo Doner, Complex Studentesc, Timisoara

Restaurantul de la Timisoara este al 50-lea din Romania, astfel ca dupa 6 ani de la intrarea brandului in tara, putem spune ca sibianul Dan Paştiu a avut grija sa dezvolte un nume care genereaza incredere.

DAbo Doner, Complexul Studnetesc, Timisoara
DAbo Doner, Complexul Studnetesc, Timisoara

Despre DAbo Doner

DAbo Doner România este franciza care a adus în România, în 2013, Donerul German, premiat de 3 ori în Germania ca fiind cel mai bun. Principiul care stă la baza activității DAbo Doner este prepararea produselor la fața locului (chiflă, carnea pentru kebab, salatele, sosurile), venind cu o alternativă sănătoasă nutritivă și, în același timp gustoasă, la clasica “shaorma cu de toate” sau chiar la kebap. Cu un concept diferit de clasicul fast-food, DAbo Doner a început să capete popularitate şi încrederea clienţilor săi, extinzându-şi activitatea într-un interval foarte scurt în multe oraşe importante din ţară. În tot acest echipa DAbo Doner s-a dedicat în mod constant perfecționării politicilor și procedurilor și îmbunătățirii proceselor de pregătire a produselor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *