Cupa Castrol la Fotbal, din mijlocul evenimentului

Dimineata a inceput in forta. Echipele s-au adunat pentru o scurta sedinta tehnica si, dupa aplauze, s-a plecat spre terenuri. Colegii bloggeri au prins o grupa, spun eu, relativ lejera. De altfel si meciul programat pentru sferturi este unul usor – in opinia mea – grupele dificile fiind C si D.

Dat fiind ca scriu si eu pe blog, am urmarit in principal meciurile Echipei Bloggerilor (lotul il vedeti aici). Baietii nu au jucat rau, dar nu as putea sa ii laud nici pentru vreo prestatie fabuloasa. In schimb, au marcat atunci cand au avut ocazia, strivindu-si adversarii intr-un 5-0, au tinut un meci sub control intr-un 0-0 italienesc si au pierdut o singura partida in grupa, din cauza unei neatentii, scor 0-1.

Am facut ture intre cele 4 terenuri pe care se disputau partidele Cupei Castrol, dar am ramas mai mult la meciurile care se disputau pe 3 si 4 pentru ca au fost mai interactive, s-au inscris mai multe goluri si am ras mai mult. In grupa D (4) s-a realizat scorul competitiei, un 10-0 sec pentru Porsche Romania. Baietii de la Neste Romania nu au reusit sa inscrie in niciuna dintre partide, s-au straduit sa suteze la poarta – fara prea mare succes, as spune – dar au ramas pe teren, ca echipa, pana la sfarsit, indiferent de scor. Porsche Romania si Augsburg International au trecut mai departe de faza grupelor meritat, avand un joc vertical si frumos. Sunt curios de evolutia lor in urmatoarea faza a competitiei.

Din grupa C (3) merg in sferturi AD Auto Total si Motor Oils. Personal ii gasesc pe cei de la Motor Oils ceva mai spectaculosi, dar Auto Total  au un joc la finalizare mai eficient – poate chiar cel mai eficient din competitie, asa cum am vazut pana acum.

Grupa B(2), in care a jucat si Echipa Bloggerilor, a fost disputata intre trei echipe – similar grupei D – Alto Avia avand o prestatie sub nivelul competitiei, dar cu participare la joc cu bun simt si fair play. Pe primul loc a terminat Cefin Romania, cu 3 victorii, ultima dintre ele fiind la limita cu bloggerii.

Am urmarit grupa A(1) cel mai putin. Nu am vazut jocuri spectaculoase, am prins doar vreo cateva goluri. Au trecut mai departe Elit Romania si Ford. Sunt curios de prestatia lor din sferturi.

Acum este pauza de masa. Au inceput sa apara si invitatii, la baza sportiva din cadrul Complexului Olimpic Izvorani: Miodrag Belodedici. Pe langa cele de mai sus, imprumut si niste informatii tehnice de pe site-ul oficial al competitiei: s-au jucat 24 de meciuri si s-au inscris 129 de goluri pana acum. Urmeaza sferturile de finala, dupa ora 15:00. Pana atunci, aruncati o privire peste pagina oficiala de facebook a Castrol Romania, unde sunt publicate poze de la eveniment. Poze am mai publicat si eu aici si aici, dar vin pe mobil. Revin cu completari la sfarsitul competiei.

***

A doua jumatate a zilei a adus o serie de surprize la #cupacastrol. In primul rand, atmosfera a fost animata de Razvan si Dani – comentarii amuzante – apoi a mai fost muzica (Cipri spunea ca bloggerii au imn una dintre piesele care rulau pe victorie) si emotiile pe masura ce ne apropiam de finala.

Bloggerii au intrat in seminfinale, dupa o serie  de lovituri de departajare. Acolo au intalnit Motor Oils intr-un meci de vis. Celelalte semifinaliste, Cefin si AD Auto Total au facut un meci interesant, dar personal consider ca acel 6-1 aplicat de bloggeri celor de la Motor Oils a fost meciul partii a doua a Cupei Castrol.

In cele din urma, #cupacastrol a fost castigata de AD Auto Total cu 2-0 si #echipabloggerilor urca pe treapta a doua a podiumului, reusind sa termina competitia mai mult decat onorabil. AD Auto Total au fost mai buni ca echipa, au jucat mai inchegat si, zic eu, aveau ceva mai multa experienta impreuna.

Tin sa ii felicit pe castigatorii  AD Auto Total, pe colegii bloggeri si pe organizatori (SmartAtletic si Castrol)A fost un eveniment frumos, unul care imi va ramane in minte pentru multa vreme. Inca o serie de multumiri lui Marius si lui Bogdan pentru invitatie.

Update: a scris si Make de eveniment.

3 thoughts on “Cupa Castrol la Fotbal, din mijlocul evenimentului

  1. Calin

    “Baietii nu au jucat rau!???” – pai se poate sa ne scazi din merite chiar in halul asta? :DD

  2. Public User

    It’s a fair review, dude 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *