Cum să alungi monotonia unei zile de vară?

Articol scris de Gabriela C.

Cu toții avem perioade în care parcă nu avem chef să facem nimic, iar în zilele călduroase de vară cu atât mai mult! Tot ce ne-am dori ar fi să stăm într-un loc răcoros, cu un cocktail lângă noi și să ne relaxăm.  

Iar dacă îți place să faci tot felul de activități și vremea nu te incomodează, iată câteva propuneri.  

O plimbare prin pădure  

În timpul verii, o plimbare în pădure printre copaci poate avea efecte stimulatoare pentru organism, unul dintre acestea fiind eliberarea de stres. Aceasta poate fi foarte revigorantă și este o bună modalitate de a evada din canicula ce se resimte în oraș.  

Amintiri din copilărie 

Adu-ți aminte de zilele copilăriei în care aveați tot felul de activități și joculețe, iar în vocabularul tău nu exista cuvântul ”plictiseală”. Mergeți la plimbare cu bicicletele, faceți întreceri pe role sau cu skateboardul, în funcție de preferințe.  

O ieșire cu cortul pe malul lacului  

Chiar dacă ești genul de persoană care iubește mai mult să își petrecă concediul la un resort de lux, o ieșire cu cortul pe malul lacului poate fi ceva inedit și te poate ajuta să te relaxezi mai mult decât ai crede. Mergi cu persoana iubită sau cu prietenii, faceți un foc de tabără, ascultați muzică bună și dansați până dimineața! Este o ocazie pe care nu trebuie să o ratezi!  

O ședință foto profesională  

Dacă te-ai săturat de poze prea normale, ce spui dacă încerci să intri în pielea unor personaje și să faci o ședință foto cum nu s-a mai văzut? Poți încerca să fii nimfa pădurii, te poți pune în pielea unor celebrități precum Dita von Teese și poți purta un corset modelator completat de un look sexy, în stilul anilor `40, sau pentru câteva momente te poți transforma în Alice în Țara Minunilor. Poartă un machiaj impecabil cu fond de ten Catrice rezistent și o pudră mată pentru ca pozele să iasă excelent.  

O partidă de paintball  

Cu o asemenea activitate vei avea parte de o experiență memorabilă și vei reuși să împuști plictiseala. Ține cont de faptul că trebuie să ai un ochi ager și să te miști ca o felină.  

Un spectacol de stand-up  

Suntem norocoși că după o perioadă grea au reînceput să se organizeze diverse evenimente, iar un spectacol de stand-up reprezintă o modalitate excelentă de a te destinde și de a-ți ridica moralul. În plus, cui nu îi place o glumă bună?  

Cu siguranță poți face o mulțime de lucruri pentru restul verii, trebuie doar să ai curajul să ieși din cotidian. Vei vedea că o să ai parte de cele mai frumoase amintiri!  

Cum să alungi monotonia unei zile de vară

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *