Cum inveti de imobiliare

real estateM-am invartit prin tot judetul Timis in cautarea unei locatii la un pret acceptabil. Am vazut case peste case, terenuri peste terenuri si am aflat de mai multe modalitati de a achizitiona un imobil. Practic, am invatat mai multe despre imobiliare cautand o locatie, decat citind nspe articole pe net.

Pentru ca daca as fi citit articolele, probabil ar fi fost doar acele cateva pe care le recomanda toata lumea, acele articole cu probleme generale, acele articole care nu tot timpul iti aduc informatia de care ai cu adevarat nevoie. In schimb, daca ajungi intr-o comuna de prin Timis si vezi o casa si arunci o privire peste niste acte, atunci vezi termeni pentru care ai nevoie de explicatii. Si atunci incepi sa citesti. Eh, doar la pasul asta inveti. Si inveti pentru ca esti curios, pentru ca te intereseaza, pentru ca o faci din dorinta nu din obligatie.

De aceea experienta e atat de apreciata. Pentru ca pentru ca acumula experienta, e nevoie de dorinta si pentru dorinta trebuie sa fie macar un pic de pasiune. Eu am inceput sa invat tot mai multe banalitati din imobiliare. Banalitati care ma ajuta sa ma descurc mai bine atunci cand ajung la urmatoarea casa. Nu lucrez in imobiliare, insa dorinta de a stii exista.

2 thoughts on “Cum inveti de imobiliare

  1. Andrei

    Daca ati facut poze si aveti datele de pe unde ati fost, trimiteti-le pe email si poate impartim un comision, ceva!

  2. Public User

    Pai in general trebuia sa discut cu oamenii sa ii intreb daca sunt de acord. Dar la cate case am vazut, daca ar accepta jumatate si tot e de bine…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *