Cum a fost la Cinema City in Shopping City Timisoara

Am anuntat gala de lansare a Cinema City (4dx & IMAX) din Shopping City Timisoara. Acum, ca am vazut si despre ce e vorba, pot sa spun linistit ca sunt bucuros ca am acest multiplex asa de aproape de casa.  Experienta IMAX chiar iti oferta sentimentul de “wow” (asa cum ni s-a promis), sala este foarte mare, sunetul iti ridica parul pe tine si imaginea e excelenta. Din ce am inteles, dimensiunile ar fi ca si cele de la IMAX din Bucuresti, mie mi s-a parut mai mare, poate si din cauza ca am fost ultima oara la film in Capitala, la IMAX, acum foarte mult timp.

Legat de 4DX – am vizualizat trailerele, a fost o experienta interesanta, dar nu sunt sigur catre dintre filme ar merita vazute in acest format. Poate ca, in timp, lista ecranizarilor care vor fi gandite pentru 4DX va fi mai lunga. Miscarea, sunetul, vantul, apa – toate te aduc mai aproape de actiunea filmului. Sunt curios ce se va intampla in partea a doua a anului, pentru ca multe dintre “Coming soon” arata tentant.

De testat si IMAX si 4DX. Felul in care vezi, auzi si simti filmul intr-un astfel de multiplex te face sa te simti putin vinovat ca iti folosesti laptopul pentru ecranizarile cu adevarat bune.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *