Cum a fost GEOSTORM (2017)

Fiind spre sfarsitul saptamanii si inainte de city break-ul de la Roma (despre care o sa scriu un alt articol), am zis ca e o zi excelenta pentru un film. In cazul de fata, a fost vorba de avanpremiera GEOSTORM – evident, la Cinema City Timisoara, in format IMAX 3D – un film care macina ideea incalzirii globale, a impactului pe care il are omul asupra mediului si a unei posibile (si des discutate) variante de rezolvare a fenomenelor meteo. GEOSTORM e in zona sci-fi – action, nu te poti astepta la prea multe explicatii stintifice, dar ideea este una buna, iar efectele si sunetul sunt pe masura asteptarilor.

Si pentru ca am mentionat si “action” in paragraful anterior, trebuie spus ca Jake Lawson, jucat de Gerard Butler incearca (si reuseste) sa salveze lumea de un sistem de sateliti – pe care chiar el l-a proiectat – care sunt transformati dintr-o patura de protectie intr-o arma de destabilizare a planetei. In film ii mai vezi si pe Andy Garcia & Ed Harris, dar si o actrita romanca fugita in Germania in comunism: Alexandra Maria Lara.

Una peste alta, un film OK, la care te poti simti bine impreuna cu prietenii.

Si daca tot suntem la subiectul filme, in 31 Octombrie, Cinema City are un program super interesant pentru iubitorii de filme.

Pe 31 octombrie, Cinema City aşteaptă toţi iubitorii de film la maratonul de Halloween al celor mai noi, mai misterioase şi mai înfricoşătoare producţii: „Happy Death Day”, „Mother!”, „The Snowman” sau „Flatliners”. Poţi alege dintre aceste titluri şi le poţi combina pentru a-ţi crea propriul maraton cinematografic tematic.

Daca alegi mai multe filme, pretul biletelor scade, deci uite o idee interesanta de a petrece(?!) Halloween-ul. Eu va recomand ultimul film din seria Saw (disponibil din 27).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *