Cum e cu terapiile naturiste sau curele de slabire

terapii naturiste si cure de slabireAstazi am avut o discutie cu un apropiat de unde mi-am dat seama ca oamenii sunt dezinformati, slab informati sau prost informati, alegeti voi varianta care va place. O colega de lucru a persoanei de care va spuneam mai sus are probleme medicale destul de mari. Inima, ficatul si rinichii ii sunt afectate din cauza unor pastile pentru slabit ( impropriu zis, eventual sunt pentru slabit sanatatea… ) luate dupa ureche, fara sa consulte vreun nutritionist, doctor sau macar internetul.

Probabil ca articolul asta e dedicat femeilor ( fara sa fie vreo urma de rautate ), deoarece ele sunt cele care simt nevoia de schimbare, desi au o viata ok, copii sanatosi si o familie unita. Pentru ca o terapie sau o cura de slabire sa fie si necesara, dar si eficienta ( daca este urmata ) , e nevoie sa te informezi ca sa intelegeti ce inseamna aceea terapie sau cura de slabire.

Spre exemplu eu stiu despre produsele de la Calivita ca sunt OK pentru ca m-am informat in legatura cu ele, inainte sa scriu sau inainte sa consum. Daca vrei sa afli ce fel de terapii naturiste poti sa iti creezi sau poti sa urmezi, e de preferat sa consulti un specialist.  De fiecare data. Daca ai de gand sa cumperi online, e ok sa ceri parerea celui de la care cumperi, pentru ca in 90% din cazuri va stii sa iti raspunda. Daca te duci sa cumperi de la magazinele clasice sau de la farmacii, aceeasi situatie de mai sus : intreaba si ti se va raspunde.

One thought on “Cum e cu terapiile naturiste sau curele de slabire

  1. curadeslabire.eu

    DAca tii o cura de slabire in care sa incluzi toate grupele alimentare e in ordine

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *