Cu masina la RAR o data pe an

Citesc surprins la Marius Sescu pe blog cum de s-a initiat un proiect prin care soferii cu masini mai vechi de 7 ani ar trebui sa treaca pe la RAR in fiecare an, nu o data la doi ani cum se obisnuieste in a noastra iubita actualitate. Daca imi permiteti sa ma exprim liber pe propriu-mi blog, as dori sa ma cac pe proiectul lor.

Flavius Campeanu spune ca ei sunt pregatiti. Eu spun ca nu sunt. Si eu am dreptate.  Mereu cand scriu pe blogu` proprietate personala am dreptate; deci bai asta, vezi ca sigur nu sunteti pregatiti.

Daca se aproba si tampania asta o sa avem doar aglomeratie in plus, mai mult timp pierdut la cinestie ce cozi, mai multa birocratie.

Si totusi, suntem in Romania si riscu-i mare sa se aprobe si tampenia asta.

3 thoughts on “Cu masina la RAR o data pe an

 1. kosmin

  La noi la Gorj este foarte mare aglomeratie la RAR. Iar daca se mai trece pe acolo si anual, probabil ca se va ajunge la un blocaj. Aceasta inspectie trebuie facuta, daca trebuie mai des, de catre Service autorizate, ca si pana acum ( inspectia tehnica de 2 ani ).

 2. G.Dorin

  Si eu cred ca nu e vorba de RAR ci de ITP facut la servive autorizat pt. ITP. Eu zic ca sutn si avantaje, si anume o anumita descurajare pt. masinile mai vechi. La alea peste 12 ani as face-o la 6 luni.

  Problema e ca eu aveam la ITP o mica zgarietura si ala a strambat din nas, dar eu pe strada vad o gramnada de masini pline de rugina….

 3. Mihai Jepan

  Mie unuia tot mi se pare o prostie, chiar daca ar fi vorba doar de ITP facut la service. Se va crea tot haos si aglomeratie cu un astfel de proiect. OK, daca e vorba despre o masina cu adevarat veche, care sa puna in pericol circulatia pe drumurile noastre mi se pare OK. Dar cand eu imi schimb dupa 8 ani la Focus cateva piese si ele erau acolo originale, adica de cand s-a facut masina, cred ca asta spune ceva.

  Si aia de la ITP is tare aiurea. Iti cauta masina pe toate partile daca nu le dai si lor dreptul. Pun pariu ca daca ii puneai ceva “maruntis” in plus pe masa nu se mai uita deloc la masina. Ii facea niste poze si te trimitea acasa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *