Craft Art TM: Festivalul care imbina arta cu berea artizanala

Update Craft Art TM – Festival International de Bere Artizalală anunta primele nume de formatii care vor incanta iubitorii de bere: Golan, Moonlight Breakfast, Grimus și Gojira& Planet H.

Biletele pentru Craft Art TM: early bird: 19 lei/zi și 39 lei/abonament.


Timisoara e tot mai activa si asta e demonstrat de numarul mare de evenimente desfasurate sau anuntate in ultima vreme. Sigur, conteaza si programul “Timisoara 2012, Capitala Culturala Europeana”, dar cred si ca orasul a “invatat” ca se poate si altfel.

Asta ma ajuta sa scriu si despre perioada 17-19 August, cand in Parcul Rozelor se va desfasura Craft Art TM, un festival care imbina berea artizanala cu arta si cu muzica.

Mai multe informatii se pot gasi pe pagina de facebook a festivalului, dar faptul ca poti degusta multiple sortimente de bere (inclusiv de la peste 10 expozanți străini, veniți pentru prima dată în România) suna foarte interesant.

Si citat din comunicatul primit pe email:

Craft Art Tm este un concept inedit de festival, care transformă brewing-ul într-o adevărată artă și pune berea artizanală la loc de cinste. În plus, aduce și o stare de spirit nouă, aceea de BEERtiful. Mai pe scurt, starea de fericire a unui om care degustă sortimente de bere artizanală de cea mai bună calitate.

Inca nu au aparut informatiile despre bilete sau abonamente (sper sa fac un update cand le primesc) daca nu ti-ai luat concediu in luna lui Gustar (get it?), Craft Art TM suna a varianta faina de petrecere a weekendului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *