Cosmetica faciala la Timisoara

Tratamente cosmetice

Un tratament cosmetic presupune ceva timp alocat ingrijirii personale. Cosmetica faciala vine in intampinarea problemelor oricarei persoane ( barbat sau femeie ), indiferent de ten. Persoanele care lucreaza in domenii publice trebuie sa aiba grija de felul in care arata si deci, apeleaza la creme si tratamente pentru mentinerea unui ten frumos.

Cosmetica faciala in Timisoara

Nu cred sa fi cunoscut prea multi reprezentati de vanzari ( de exemplu ) care sa nu fie extrem de ingrijiti, incepand cu hainele si terminand cu felul in care a fost aranjat parul. Cosmetica faciala poarta un rol important in interactionarea cu ceilalti, pentru ca arata cate ceva despre personalitatea fiecaruia.

Cosmetice de la Babor

Produse de inalta calitate, gen cosmetice Babor, vor folosi la tratamente de cosmetica faciala ce au ca rezultat purificarea, hidratarea, nutritia si oxigenarea pielii.  Tratamentul de cosmetica faciala nu inseamna insa doar crema, ci si un masaj care elimina toxinele, energizeaza si calmeaza tenul.

Recomandare centrul cosmetica faciala

Ca de obicei, va recomand tot Centrul Confidence din Timisoara. Pentru tratamente de cosmetica faciala ei au la dispozitie produse marca Babor si Thalgo. Telefonul lor : 0372 / 713889 sau mobil la 0724 / 214877 cu mail : office@centrulconfidence.ro

au ca rezultat purificarea, hidratarea, oxigenarea, nutritia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *