Così si gioca solo in Paradiso! by dasca (9)

Ne-am intors in sfarsit la Bologna, dupa un turneu destul de important in Antalya. Am reusit sa creionez un prim “11” pentru primul meci. Odata cu intoarcerea in Italia am aflat si primul adversar din Coppa Italia, Frosinone.
Vom juca pe 15 august in deplasare. Consider ca e un adversar destul de dificil si trebuie sa fim foarte atenti. O veste buna este ca Semedo a semnat cu noi pana la urma. A primit un contract pe un sezon cu posibilitate de prelungire pe inca unul si un salariu de 135.000 euro pe sezon. Pentru el am platit celor de la CFR aproximativ 120.000 euro.

Zilele urmatoare vom pregati meciul de cupa cu Frosinone. Semedo are mari sanse sa debuteze in acest prim meci oficial chiar daca nu are nici un amical in picioare. Din punct de vedere fizic sta destul de bine si va avea doua saptamani aproape sa se obisnuiasca cu noii sai colegi.

Tot inaintea partidei cu Frosinone am rezolvat situatia contractuala a 3 dintre jucatori: Mingazzini, Adailton si Amoroso au semnat contracte noi, brazilianul acceptand chiar o micsorare a salariului cu 20%.

Cu o zi inaintea meciului cu Frosinone, un reporter al presei locale imi solicita un interviu:
– Domnule Dascalescu, maine aveti meciul de debut al carierei dumneavoastra. Cum va simtiti?
– Sunt increzator si sper sa ne impunem maine in fata unui adversar puternic.
– Fanii nu au fost prea incantati de numirea dumneavoastra. V-a afectat acest lucru?
– Stiu asta, au protestat prin faptul ca nu s-au prezentat decat in numar foarte mic la stadion in zilele de antrenament de dupa turneele din strainatate. Sper sa nu ii dezamagesc si sa reusim promovarea in acest an.

A venit si ziua cea mare, ziua debutului. In tribunele stadionului Matusa lumea nu s-a inghesuit la meci. Protestele suporterilor nostri se vad, nici un tifos bolognez nu e in tribune. Adversarii nostri, nou-promovati in Serie B, vor alinia un 3-5-2 in urmatoarea formula de echipa: Sicignano – Polenghi, Scarlato, Barbosa – Lucenti, Pecchia, Amerini, D’Antoni, Biso – Martini, Margiotta. Eu decid sa raman la clasicul 4-4-2 si sa incep partida cu urmatorul “11”: Antonioli – Lavecchia, Moras, Castellini, Bonetti – Semedo, Carrus, Mingazzini, Valiani – Fava, Adailton. Pe banca Ascani, Albertazzi, Terzi, Amoroso, Bombardini, Bucchi, Marazzina.

citeste articol intreg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *