« Così si gioca solo in Paradiso! » by dasca (2)

Cele 3 zile de “cantonament” trec foarte repede si e timpul sa imi fac din nou drum, de data asta la nord de Firenze, in Bologna. Echipa locala este in Serie B de ceva timp, deci nu cred sa aiba ca antrenor vreun mare tactician.
Totusi echipa medicala este condusa de prof. Gianni Nanni, poate cel mai bun din lume la capitolul medicina sportiva. Totodata are si niste idei inovative in ceea ce priveste antrenamentele fizice.

Am ajuns pe la 8 si jumatate dimineata in parcarea clinicii IsoKinetic. Cobor din masina si ma intampina portarul intrebandu-ma ceva in italiana. Nu inteleg exact, dar ii raspund ca am o intalnire cu prof. Gianni Nanni. Asta in engleza, pentru ca nu stiu decat cateva cuvinte in italiana, si alea dintr-un domeniu nu tocmai ortodox. Cand aude de numele profesorului, parca i se lumineaza fata si ma conduce spre biroul acestuia. Privirea lui imi dadea senzatia ca sunt asteptat.

Ajungand la biroul profesorului, sunt intampinat de secretara acestuia, o bruneta focoasa care parca nu isi avea locul intr-o clinica de sportivi.
– Profesorul Nanni va asteapta. Poftiti in birou va rog! imi spune cu o voce calda.
Desi preferam sa raman in anticamera, pasii mi se indreptara…

citeste articol intreg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *