Concurs rapid: castiga un tricou personalizat “Piratii din Caraibe”

Despre Piratii din Caraibe: Razbunarea lui Salazar (2017) am scris deja, e un film pe care vi-l recomand calduros. Tot in articolul respectiv, am mentionat ca povestea piratilor se vede altfel in IMAX, datorita ecranului (formatul extins 1.9:1, ceea ce inseamna cu 26% mai multa imagine decat pe un ecran standard) si datoria sonorizarii foarte bune. Acum, problema e ca de experienta IMAX se pot bucura doar cei care merg la Cinema City in Bucuresti AFI Palace sau in Timisoara Shopping City, dar sper ca vor aparea astfel de sali si in alte Cinema City din tara cat de curand.

Pana atunci insa, impreuna cu IMAX & Cinema City, am de oferit un tricou personalizat “Piratii din Caraibe”.┬á Si pentru asta, facem un concurs rapid, foarte simplu. Ca sa participi trebuie doar sa lasi un comentariu cu motivele pentru care ti-ar placea sa vezi ultima ecranizare din serie. Si atat. Castigatorul trebuie sa isi poata ridica premiul de la cinematograful din Shopping City Timisoara.

Castigatorul va fi anuntat diseara.

Update: Castigoare e Ionela ­čÖé

4 thoughts on “Concurs rapid: castiga un tricou personalizat “Piratii din Caraibe”

 1. R.R.M.

  Erau mai misto niste bilete premiu. Centii mei.

 2. Andra

  Mi-ar place sa vad noul film Piratii din Caraibe pentru ca sunt fana colectiei, si cui nu ii place un film facut dupa “reteta” perfecta Hollywoodiana?
  Ah, bineinteles ca in IMAX as vrea sa il vad pentru ca m-am convins ca IMAX ofera o experienta cinematica cu totul deosebita.

 3. Ionela

  Sunt mare fana Orlando Bloom si Johnny Depp, nu pot rata ocazia sa ii vad din nou jucand impreuna in filmul ce i-a consacrat. Abia astept sa vad finalul povestii de dragoste inceputa in primul film din serie!

 4. Vector

  Mi-a placut toata seria, cu siguranta si ultimul se va ridica la nivelul asteptarilor. Sunt curios si de formatul imax, din pacate la arad nu avem inca.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *