Concurs pentru copiii talentati

Odata cu desemnarea orasului de pe Bega drept Capitală Culturală Europeană in 2021, numarul de evenimente din Timisoara a crescut considerabil. Si pe langa evenimentele oficiale – sa le spunem, cele impulsionate de organizatori si autoritatile locale, observ ca sunt au aparut si alte activitati si programe menite sa scoata in fata zona culturala si de divertisment. Lucruri bune, zic eu, chiar daca suntem inca mult in spatele Clujului la acest capitol.

Si Cinema City s-a gandit ca ar fi interesant sa porneasca in cautarea „Micilor Voci Mari”, organizand un concurs pentru copii. Detaliile pentru participare, premiile si alte astfel de detalii se pot gasi direct pe site-ul platformei.

Până pe 31 august 2017, Cinema City lansează o nouă provocare pentru copiii cu vârste între 8 şi 16 ani: în urma înscrierii în concurs, toţi participanţii câştigă automat câte o figurină originală ponei şi, prin tragere la sorţi, o excursie pentru toată familia în Delta Dunării, oferită de TUI Travel Center. În plus, cei mai talentaţi dintre ei vor avea şansa să dubleze câte un personaj de animaţie, într-un studio de dublaj profesionist.

Si tinand cont ca stiu mai multi copii de timisoreni care sunt foarte talentati, cred ca un astfel de eveniment prinde bine in perioada asta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *