Combinații de culori inedite pentru ținutele de primăvară

Guest post via Gabriela.

Te-ai săturat de combinațiile comune de culori atunci când vine vorba de ținutele de primăvară? De tonuri neutre sau piese vestimentare în nuanțe prea cuminți? De eterna little black dress sau de clasicul trench bej? Deși cu greu poți da greș atunci când abordezi un stil vestimentar convențional, alegerea unor combinații de culori mai deosebite te va scoate din anonimat. 

Iată câteva sugestii pe care le poți pune în aplicare pentru a da mai multă viață stilului tău vestimentar. 

1. Galben + violet

De ce să nu alegi chiar galbenul, o culoare solară pentru ținute fresh de sezon? Acesta poate schimba chiar și cea mai monotonă ținută. Dacă îți este teamă că vei atrage prea multe priviri asupra ta purtând o piesă vestimentară galbenă, poți adăuga această culoare în ținută sub forma unui simplu accesoriu, precum o curea, sau poți alege niște cercei lungi, care cu siguranță vor reuși să îți eleveze ținuta. 

Galbenul poate arăta minunat în combinație cu violet, însă este important să echilibrezi o asemenea ținută cu ajutorul unor accesorii neutre. Vei obține o ținută plină de culoare, iar toate privirile vor fi ațintite asupra ta. 

2. Fucsia + alb

Nu puteam trece cu vederea una din cele mai chic combinații: fucsia și alb. Piesele vestimentare fucsia te vor ajuta să îți evidențiezi latura feminină și, de obicei, reușesc să pună în valoare orice femeie, indiferent de tonul pielii sau de nuanța părului. O combinație de zile mari este cea dintre cele două nuanțe: fucsia și alb, deoarece denotă eleganță, însă superba culoare fucsia poate fi la fel de bine combinată și cu nuanțe de gri, negru sau bejuri. 

3. Verde + albastru regal 

Verdele este culoarea care te va ajuta să obții un look fresh și trendy, ideal pentru primăvară. Combină verdele cu albatrul regal și vei obține o ținută demnă de toate privirile.

Verdele este o culoare care a câștigat în popularitate în ultima perioadă, motiv pentru care vei reuși să găsești o gamă vastă de piese vestimentare și accesorii verzi în magazine de profil, precum Sinsay, unde poți folosi un cod reducere Sinsay pentru a cumpăra hainele preferate la cele mai bune prețuri. 

4. Roz pal + roșu

Roz pal este nuanța ideală pentru ținutele de primăvară. Combinată cu alb va da o notă de inocență oricărui look, însă pentru un outfit de sezon mai nonconformist o poți combina cu roșu pentru a crea un contrast puternic, de efect. 

Nu uita să ai grijă și de tine, nu doar de ținutele tale! Îngrijește-ți pielea cu ajutorul produselor potrivite pentru tine, ai grijă de părul tău, folosind pe lângă produsele esențiale și vitamine pentru păr, ai grijă de sănătatea ta făcând sport și având o dietă echilibrată. 

Combinațiile menționate mai sunt sunt doar câteva idei pe care le poți folosi care reper pentru a obține ținute stilate de sezon, însă cu puțină creativitate, vei obține, cu siguranță, o mulțime de combinații inedite. Așa că experimentează și dă frâu liber imaginației. Te vei distra și vei arăta fabulos. 

Și, indiferent ce alegi să porți, nu uita de culoarea care se potrivește de minune oricărei ținute: cea a zâmbetului tău. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *