City of Mara Avenue – o noua faza a proiectului City of Mara

Joi, 24 Octombrie, la un eveniment cu o tema interesanta, s-a lansat la Timisoara o noua faza a proiectului City of Mara, si anume “City of Mara Avenue”. Pentru cei care trec foarte des pe Circumvalatiunii, e vorba de continuarea constructiilor in zona de front stradal la bulevard.

Conceptul arata interesant si cu siguranta va revigora zona, din punct de vedere estetic, dar si ca dinamica a spatiilor. In locul unei zone industriale destul de gri, in cativa ani timisorenii vor avea cladiri care sa gazduiasca 507 apartamente si 4000 de metri patrati de spatii comerciale.

Foarte interesante sunt si spatiile care ar urma sa faza zona mai atractiva: supermarket-uri, sali de sport si fitness, cafenele, restaurante, spalatorie de haine, librarie, brand-uri de lifestyle. Chiar daca City of Mara e destul de aproape de centru, spatiile comerciale vor fi o aditie interesanta la zona de Nord-Vest a orasului. Simultan, probabil ca vor stimula o crestere a pretului pe metru patrat la locuinte si pentru Blascovici si Bogdanestilor.

“Noi nu construim doar pentru cei care vor să deţină un apartament într-un loc foarte dorit din Timişoara,ci şi pentru cei care investesc în active imobiliare bine poziţionate, cărora le va creşte valoarea în timp.Vrem să dăm viaţă şi să redăm oraşului o parte din el”.

Ciprian Cădariu, managing partner City of Mara

Suprafata terenului pe care se construieşte intregul ansamblu City Of Mara este de 2,8 hectare, iar investitia se ridica la peste 55 milioane de euro.

City of Mara Avenue – concept

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *