Cinema City Timisoara

Bun, si inca un review al colegului Peter Bahuczki, care se pare ca a avut timp sa treaca pe la Cinema City zilele astea 🙂

Titlul review-ului este : Cinema City Timisoara – o curiozitate asurzitoare

Sambata seara. Invitatie de la prieteni sa mergem la film in Iulius Mall sa vedem cum e la noul cinema ca tot s-a facut mare eveniment din asta. Alegem filmul: Turma.
In interior super. 10 randuri pe fiecare parte , cu cate 7 locuri pe rand. Fotolii mari, comode de se mulau dupa cocoasa nu alta, ecran mare, ma simteam important.
Stateam in randul 4. Pana aici totul e frumos. Incepe filmul. Las capul mai pe spate cu nasul pe sus de ma durea gatul. La cit e de mare ecranul si la cit de aproape stai in primele randuri asta era pozitia ideala. Toate ca toate, dar cand incep difuzoarele sa duduie am zis ca ma muta din loc si pot spune ca sunt genu care asculta muzica de vibreaza geamurile, dar cu toate astea ma durea mintea la cit de tare erau date.
Dupa ce se termina filmul eram obosit de parca am muncit in sala nu am stat ca boierul.
Sugestia mea pentru cei care se ocupa de cinema sa treaca in postura de client macar de proba sa poata oferi un serviciu de calitate, ca biletul e intre 12 si 14 lei si macar sa fie calitate in totalitate.
Asta este impresia mea personala, poate nu este atat de importanta pentru unii, dar as vrea sa aud si de la altii comentarii pe subiectul asta.

2 thoughts on “Cinema City Timisoara

  1. Muresan Catalina

    Sa vedem,am fost deja la [stati sa numar pe degete]3 proiectii,nu stiu daca am voie sa le numesc sau nu[e al doilea comentariu ce-l fac in viata mea pt un blog]si la ultimul am avut probleme,doar.din cauza locurilor pe ultimul rand-scaunul din fata mult prea sus,m-a durut capul dat pe spate,dar mai rau m-a durut nesimtirea unora care au intrat mult dupa inceperea proiectiei si care nici cu ajutorul plasatorului nu-si gaseau locul[culmea].Nu toate salile sunt la fel,e interesant daca bugetul iti permite sa faci cumva sa vezi cate un film pe rand in fiecare sala[dar problema-conteaza mult in fiecare din ele si randul/locul e.t.c.]exercitiu de memorie sa-mi amintesc numarul primei sali in care a fost chiar ok.Sala 2 cred, a fost o incurcatura a celor de la casa de bilete cu a plasatorilor,initial ne-au trimis in sala 6-acolo insa rula alt film[inceput deja].deci in sala 2 in spate a fost chiar bine,dar nu-i stupid sa ajungi cumva sa iti alegi proiectia ce o vrei in functie de calitatea salii,nu a ei in sine[a ei proiectie]?

  2. Mihai Jepan

    Este okay sa spui numele proiectiei, mai am pe blog numele unui film 🙂

    Articolul acesta este un review al colegului Peter, el are timp si de asa ceva, dar multumesc frumos pentru comment, apreciez.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *