Cinema City deschide (iar) cinematografele, dupa o balbaiala a autoritatilor

E o perioada foarte ciudata, in care pare ca nu prea poti sa iti programezi mai nimic. Si asta cred ca poate ajunge sa fie stresant pentru oricine. Dupa o balbaiala a autoritatilor zilele trecute, am ajuns de la “accessul in salile de cinema is restaurante este restrictionat complet” la “restrictionat partial”, in functie de zona si de incidenta cazurilor de COVID-19. Iata, totusi, ca in perioada ce urmeaza, cei care isi doresc sa se relaxeze, pot face asta si la cinema.

Am primit un comunicat de la Cinema City, iar paragrafele pe care voiam sa le subliniez sunt redate mai jos:

Orice se poate schimba în această perioadă, de aceea bucuria redeschiderii cinematografelor din București și din țară, temporar suspendate săptămâna trecută, este dublată de numărul mare de lansări de film din aceste zile.

7 dintre cele mai noi premiere ale sezonului te aşteaptă ACUM la cinema. Avem nevoie mai mult decât oricând să râdem, să ne simțim bine, iar sala de cinema este locul unde emoțiile nu sunt cenzurate. “În curând pe marile ecrane” redevine “ACUM la un cinematograf în apropierea ta”. Din
15 octombrie vă așteptăm în sălile Cinema City pentru a regăsi experiența de neuitat a unui film văzut în premieră pe marele ecran.

Cinema City

Poti si trebuie sa te relaxezi. Si poti sa faci asta avand grija de tine si de cei din jurul tau, respectand regulile.

Cinema City Timisoara, Cinema in Stare pura

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *