Cinema City isi suspenda activitatea in toata tara

Cand vine vorba de business-uri, imi place sa scriu de bine, despre cum se dezvolta si cresc. Iar cand vine vorba de filme, imi place sa vad aproape tot ce apare nou si sa scriu review-urile, indiferent daca mi-a placut sau nu filmul.

Acum, insa, trebuie sa scriu despre faptul ca Cinema City isi suspenda activitatea in toata tara incepand cu data de 10 Noiembrie 2020, dupa ce autoritatile au generat inchiderea activitatii in 22 din cele 26 de cinematografe. Nu e deloc o veste buna, insa trebuie sa speram ca lucrurile isi vor reveni la normal cat de repede si ca ne vom putea bucura iar de filme, impreuna cu prietenii, pe marile ecrane.

Decizia Cinema City a fost impusă de contextul imprevizibil actual. Industria cinematografică depinde de disponibilitatea noilor filme, iar închiderea a tot mai multor cinematografe a determinat distribuitorii să amâne lansarea noilor lor proiecții, atât la nivel local, cât și internațional, nefiind fezabil să lansezi noi filme într-o perioadă incertă.

“Este incredibil de trist să vedem cinematografele noastre fără spectatori și cu ecranele oprite. Cea mai mare dorință a  noastră este să oferim spectatorilor experiențe cinematografice uimitoare. Dar ca să îndeplinim această misiune și să ne redeschidem sălile cât mai curând, trebuie să luăm decizii dificile acum. Facem o scurtă pauză pentru a ne întoarce când totul va fi bine.” a declarat  Ioana Ionescu, Marketing Manager Cinema City România.

Cinema City Romania

Intre timp, ramane sa exploram din fata televizoarelor sezoanele serialelor favorite si sa credem intr-un 2021 mai .. normal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *