Cicloturism

cicloturismDesi sunt unul dintre cei care petrec mult timp in spatele calculatorului, stiu cat de important e sportul. De aceea am promovat initiativele care scot oamenii la miscare. De aceea am facut o plimbare lunga cu bicicleta atunci cand am fost la Arsenal Park Orastie.

CICLOTURÍSM s.n. Turism practicat cu bicicleta. [< fr. cyclotourisme].

Cicloturism in Transilvania

Ce modalitate mai buna de a face sport, decat cu bicicleta? Avem deja bloggeri care au avut initiativa, avem Arsenal Park, care promoveaza cicloturismul oferind biciclete gratuite tuturor oaspetilor si mai avem si promovarea eco.

De ce sa alegi cicloturism ?

Pe langa sportul extrem de necesar, care se face prin plimbarile cu bicicleta, cicloturismul reprezinta si o buna modalitate de a prezerva natura. Cicloturismul a devenit un fenomen in Romania, fiind sustinut intens de asociatii si organizatii prin diverse manifestari in editii repetate.

Cluburi de cicloturism din Romania

Existenta a mai multe cluburi de cicloturism a dus si la aparitia a zece magistrale de cicloturism de sosea si opt rute montane, conform batesaua.ro. Avem tot mai multe piste pentru biciclisti in orasele mari. Cicloturismul si mersul de bicicleta sunt din ce in ce mai promovate, asemenea altor tari din Uniunea Europeana.

Si recomandarea…

Personal, celor care au chef de un weekend plin de sport si senzatii militare, v-as recomanda Arsenal Park pentru cicloturism, echitatie, airsoft si alte activitati care iti ridica adrenalina. O coborare cu bicicleta pe drum de tara sigur iti intensibica bataile inimii.

2 thoughts on “Cicloturism

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *