Ce urmeaza ?

Romania 0 – 0 Franta.

A fost un meci destul de linistit, nu atat de multe faze. Totusi un egal cu o campioana europeana si mondiala inseamna ceva.

Romania 1 – 1 Italia.

Puteam sa ii batem. A fost un meci frumos, extrem de multe faze de poarta, goluri si un penalti pe care l-a ratat Adrian Mutu.

Urmeaza meciul Romaniei cu Olanda, astazi! E sansa Romaniei sa mearga mai departe. Pentru a fi siguri ca mergem mai departe trebuie sa ii batem pe olandezi ( care sunt deja calificati ). Italienii se tem de faptul ca meciul va fi un “blat”, menit sa scoata campioanele Franta si Italia din joc ( sau cel putin asa anunta la stiri ).

Sincer, sper ca meciul dintre Italia si Franta sa se termine la egalitate, iar Romania sa nu piarda meciul cu Olandezii care pentru moment sunt pe val. Joaca nebuneste, trag la poarta si o fac incredibil de bine, au o aparare fier-beton si sunt foarte rapizi.

Trebuie sa speram ca nu vor fi atat de motivati pentru meciul cu Romania, din cauza calificarii lor. Insa cand joci la un nivel asa de mare, se pot intampla multe…

Hai Romania!!! , meritam sa ajungem in sferturi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *