Ce mai urmeaza

Daca vi se pare ca fac din blog un fel de twitter mai pe larg, sa stiti ca e doar din cauza timpului foarte putin pe care il mai pot acorda acum site-ului. But I`ll be back !

Va vorbeam in posturile trecute despre un proiect pe care doresc sa il lansez. Ei bine, site-ul va fi unul de anunturi gratuite. Stiu ca exista deja destul de multe, insa voi incerca sa ma axez pe regiuni. Adica voi promova in special anunturile categorizate pe regiuni, pentru ca incepe tot mai mult sa imi placa acest feature cu “local results”.

Mi-am pregatit in ultima vreme mai multe informatii legate de local business results si sper ca in viitor cei de la Google sa mai “dea o raita” si peste harta Romaniei si sa o mai invioreze cu ceva stradute si cateva features noi in Search Engine, pentru ca deja paginile cu rezultate devin plictisitoare, chiar si pentru simplul utilizator.

Nu stiu in ce masura ma voi ocupa si de moderarea site-ului dupa ce acesta va fi terminat ( poate reusesc sa “pasez” responsabilitatea altcuiva, pentru ca eu sa continuu sa dezvolt ceea ce am in plan ), insa stiu ca va arata interesant pentru cei care doresc o experienta “close to home” in cautarea de anunturi.

In momentul de fata singurul site care mi se pare ca reuseste sa faca aceasta targetare regionala e Publitimul – chiar daca si anunturile din celelalte judete sunt numeroase. Pentru cei ce nu stiu, Publitimul apare tiparit doar in Timisoara. Daca mai aveti si alte sugestii, accept chiar si linkuri in comentarii, atat timp cat sunt la subiect.

Voi incerca sa scriu in viitor si cateva dintre experientele mele din .ro pentru ca incerc sa dau share la ceva mai multa informatie. Sunt multi care doresc sa citeasca macar ideile, chiar daca sunt de acord sau nu cu ele. Posturile nu cred, insa, ca vor fi postate pe blogul meu, ci pe unul de specialitate.

Si uite ca am terminat si un blogpost mai lung, ca sa nu mai arate totul a twitter pe domeniu punct ro.

3 thoughts on “Ce mai urmeaza

 1. dani

  abia astept 🙂

 2. PM

  Iti dai seama Mihai ca trebuie sa vi cu ceva nou…. altfel nu stiu cat o sa prinda

 3. Public User

  @dani – si eu, si eu
  @PM – evident, modelul de afara ar trebui sa fie cel sugerat de un prieten. De fapt, ne vom ocupa amandoi de site dupa ce finalizam cativa pasi mai importanti legat de modelul de afacere

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *