Ce iti e si cu produsele astea

Sambata am fost pana in Praktiker sa imi cumpar un aspirator de masina. Am mers pe cel de pe Sagului, ca oricum trebuia sa ajung si pe la Real. Ma duc si imi aleg un aspirator si imi spun ca in cele din urma imi voi face si eu curat in masina. Il platesc, pastrez chitanta ( obisnuita de a pastra bonurile vine de la incarcarea cu motorina a rezervorului de unde mereu imi tin hartiile ) si plec acasa.

Ajuns acasa, fac si eu alte activitati necesare, pentru ca mai pe seara sa cobor la masina sa imi fac curat pe acolo. Pornesc motorul, ca deh, sa nu ma lase fara bateria “bestia” de aspirator, ii bag cablul de alimentare, il las cateva momente si apoi ii dau drumul.

Face tampenia un “bzzzz” mai lung, ca si cum ar vrea sa isi dea drumul si dupa 3 secunde moare. Si mort a fost. Nu am mai reusit sa il fac sa functioneze, desi am tot scos si bagat inapoi cablul de la alimentare ( ma gandeam ca nu e pus bine ) in speranta sa o sa revina la viata si o sa scoata din nou bazaitul acela enervant. In zadar.

Oricum, produsul abia cumparat, mergea schimbat cu altul din market. Asa ca, trec pe la Praktiker, dar cel de langa Mall ( imi era in drum si era si mai aproape de mine ) si incerc sa “fac schimbul de produse”. Ma izbesc de un refuz agresiv acolo, pe motivul ca ei au stocuri diferite. Okay, nu mai zic nimic si plec in graba spre Praktikerul de pe Sagului.

Acolo mi se rezolva problema in cel mai scurt timp, imi iau un produs nou, ma duc sa il testez prima oara in masina, il tin aprins vreo 3-4 minute sa fiu sigur ca nu face un crash ca si primul aspirator, vad ca totul e ok si il iau.

Eh bine, sa speram ca de data asta o sa am bafta si ma tine ceva mai mult. E okay sa am un instrument de facut curat in masina si de vreo luna ma tot gandeam la aspiratorul asta.

One thought on “Ce iti e si cu produsele astea

  1. Mihai Jepan

    corect, e bine ca mi l-au schimbat.

    Dar e regula, in 48 de h, daca se strica ceva..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *