Ce-i cu “Prima Casa”

La inceput mi s-a parut un program interesant. Le-ar fi dat unor tineri posibilitatea sa obtina o locuinta cu ceva mai putine restrictii la creditare. Ar fi fost o mana intinsa de catre stat.

Intre timp, programul “Prima Casa”  s-a cam transformat intr-o gluma proasta. Nimeni nu mai stie ce inseamna “informatie concreta”, nimeni nu mai poate oferi niste detalii legate de program deoarece acesta se modifica de la zi la zi, in ochii alesilor…

In afara de niste faze delicioase care li se pot intampla celor care lucreaza in domeniul imobiliar, nu mai exista siguranta pe programul “Prima Casa”. Pana acum, e doar inca un proiect ratat de stat din cauza managementului prost al datelor si resurselor.

5 thoughts on “Ce-i cu “Prima Casa”

 1. Salin

  Eu am vazut niste cifre nu stiu exact cat de corecte sunt dar sunt sigura ca o familie cu veniturile medii nu vor reusi in acest proiect. Cer salarii prea marii la fel si rata cel putin 35 de mil. Pai o sa isi ia case deputatii si neamurile lor..

 2. Public User

  Deci e genul de program realizat tot pentru ceilalti…

 3. AdrianP

  imi pare rau sa zic dar nu sunteti nici unul informat. la unele banci chiar sunt disponibile informatiile necesare, iar rata minima nu e 35 mil?

 4. AdrianP

  fara “?”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *