Ce facem cu articolele vechi si…prea putin relevante?

Acest blog e pe cale sa implineasca patru ani de existenta. Pe la mijlocul lui Noiembrie, in 2007, ma apucam sa scriu despre… de toate. Si, trebuie sa recunosc, multe dintre articolele mai vechi nu prea ma mai reprezinta. Nu mai sunt relevante, contin prea multe subiecte tratate copilareste, nu mai au valoare nici pentru mine si nici pentru vreun cititor.

Topicul asta cu “scriam copilarii inainte, dar acum am schimbat placa si ofer continut de calitate” a fost deschis de maestrul Sîrb (cu î din i) la Social Media Summit Timisoara pe buna dreptate, dar ce nu a precizat (ori n-am fost eu prea atent la prezentare) e ce anume facem cu continutul vechi? Cum scapam de prostioarele alea care nu ne mai reprezinta?

Deci, domnule Sîrb (cu î din i), sa ma apuc sa-mi sterg postarile vechi? Sa le deschid pe fiecare in parte si sa incep sa corectez precum corecteaza profesorul lucrarea de limba si literatura romana de la BAC 2011 ? Sunt doar vreo 1500, oare asta e solutia?

3 thoughts on “Ce facem cu articolele vechi si…prea putin relevante?

  1. ovi sirb

    Nope. Eu consider că blogul e o oglindă a evoluţiei personale. Nu am şters niciun post mai vechi, oricât de prost ar fi el – face parte dintr-o arhivă, dintr-o istorie a mea. E o parte din mine pe care, chiar dacă am schimbat-o, mi-o asum, pentru că aş fi ipocrit să o bag sub preş.

  2. Public User

    Deci ce-i pe net, ramane pe net. Multumesc de raspuns 😉

  3. brainutza

    Asa este. Graficul evolutiei tale. Sa luam aminte 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *