Cazare in Arad

Ei bine, pentru cei care sunt interesati de o locatie buna pentru odihna in Arad, pot sa dau un sfat.
Am mai scris si pe blogul in engleza despre pensiunea asta, care mi se pare foarte okay ca si conditii si e si linistita.

Cu ocazia unei vizite in Arad am avut ocazia sa trec si pe acolo pe la pensiune. E un loc de recomandat celor care vin din strainatate, dupa un drum lung. Primul oras mai mare dupa vama, e Aradul. Si cred ca dintre Timisoara si Arad, al doilea oras e mai linistit din mai multe puncte de vedere. Excludem aici masinile smechere turate noaptea pe strazile si asa destul de “clasice” ale orasului de pe Mures.

Oricum, e interesanta si galeria de imagini de pe pagina web a pensiunii, acolo sunt imagini concludente. Am si eu cateva imagini insa nu stiu daca imi voi face vreodata timp sa le urc pe twitter.

Spuneam mai sus ca e un loc de recomandat celor care vin din strainatate dupa un drum lung. Multi straini conduc pana la epuizare, pentru ca mai apoi sa ajunga in Romania si sa nu fie capabili sa faca fata drumului rau si depasirilor “spectaculoase” si sa provoace cinestie ce accidente. Odihna intr-un loc placut e cea mai buna solutie intr-un caz de genul asta – iar Aradul e cel mai potrivit loc sa incepi. ( inclusiv la adaptarea la drumurile Romanesti 😀 )

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *