Cate stii despre poliartrita reumatoida?

Cum Marius e în domeniu, se întamplムsムmai avem discuții legate de kineto, de sport, masaje, relaxare. Practic, despre ce ar trebui sムfaci că să te menții săƒnăƒtos. Desigur, de la vorbe până la fapte e drum lung și aparent două seri de fotbal pe săptămână nu sunt suficiente în lupta împotriva kilogramelor în plus (hah, a sunat a text de reclamă). Lipsa de mișcare și statul la calculator, uneori în condiții nu chiar OK, te pot pune în fața unor probleme deloc ușor de rezolvat.

Știai că poliartrita reumatoida e o boală care afectează 1 % din populația României, adică aproximativ 200.000 de oameni ? … mulți nu știu asta și se trezesc, după o anumită vârstă, cu deformații sau grave probleme de mobilitate.

“Dacă simți că nu mai îți poți mișcă mâinile la fel că înainte și ai din ce în ce mai puțină mobilitate, probabil că timpul să mergi la un doctor reumatolog”, că să îl citez pe Marius.

Fază simpatică: te poți ajuta singur, de acasă. Prin exerciții, prin amenajarea unui spațiu potrivit de lucru și prin alimentație corespunzătoare.

One thought on “Cate stii despre poliartrita reumatoida?

  1. brainutza

    vreau sa stiu mai multe!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *